SU-guide: Sådan finder du smarte billige kjoler på et SU budget

Som studerende kan det hurtigt være svært at få økonomien til at hænge ordentlig sammen, da pengene ofte ikke er mange. Det kan især være et problem, når der skal købes nyt festtøj til en special begivenhed eller et festligt arrangement. Ofte er man nødt til at spare op i flere måneder for at have råd til nye ting i ens garderobe.

Heldigvis er der en række ting du kan gøre, for at få fingrene i lækre og fine kjoler – selv til billige penge. Læs med i artiklen og bliv inspireret.

Brug internettet

Start med at lav en relevant søgning på Google og der vil i løbet af få sekunder komme et væld af gode og billige forhandler af festkjoler op. Den danske forretning Dressme.dk har bl.a. et stort udvalg af billige kjoler, men som stadig er i en høj kvalitet og til SU-venlige priser.

En forretning du uden tvivl bør tag et nærmere kig på, hvis de ikke kommer frem, når du søger på søgemaskinen Google.

Føl dig godt tilpas

Køber du nyt tøj til din garderobe, er det vigtigt at det er tøj, som du føler dig godt tilpas i. Noget dyrt tøj sidder helt perfekt, mens andre gange sidder det helt ad helvedes til. Derfor kan man ikke sige, at dyrere kjoler er bedre end billige kjoler.

Samtidig kan man heller ikke købe sig til en god stil. God stil handler i højere grad om at have noget på, hvor man føler sig tilpas, da det gør at man skinner og fremstår selvsikker.

En god ting hvis du er på et SU budget og gerne vil købe nogle nye kjoler af en høj kvalitet, kan være at spare op og i stedet købe få nye kjoler, der kan holde i flere sæsoner. Ellers kan genbrug være en god løsning, da det aldrig har været mere populært at gå i genbrugstøj som det er i dag.

Lej kjoler af andre

Selvom de fleste helst vil have nyt tøj på hver gang de skal til et arrangement eller i byen, er det dog de færreste der har råd til det.

I Danmark er der dog kommet et nyt alternativ i form af appen Closay, hvor kvinder og piger i alle aldre har mulighed for leje dyre kjoler i nærheden af dem selv. I stedet for at skulle ud og investere flere tusinde kroner i en kjole og måske kun gå med kjolen en gang, fordi den er for fin, kan du i stedet leje en tilsvarende fin festkjole for kun få hundrede kroner om dagen.

Et perfekt alternativ til dig der er på SU og hvor pengene kan være små, mens du samtidig gerne vil have en ny kjole på, når du næste gang skal ud med dine veninder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *