Studierabat hos tandlæge i København

Budgettet kan være svært at få til at hænge sammen en gang imellem som studerende. Sidst på måneden hvor det er lang tid SU- og SU-lånet gik ind står den igen på pasta.

Derfor er der mange især studerende og andre i lavindkomstgrupper, der vælger at springe tandlægebesøget over.

Vi har gratis sygepleje i Danmark, men begrebet strækker sig ikke til tandlægen, hvor du selv er nødt til at betale, hvis du vil have tjekket gebisset.

Og det bør du få med jævne mellemrum (1-2 gange om året). Især når du er ung, for det er her du eventuelt kan få rettet de vaner, der senere i livet kan øge din risiko for at få sygdomme som paradentose og tabte tænder.

Tandlægerne på Frederiksberg

Hvis du bor i København kan du nyde godt af 15 % i rabat hos en af Danmarks fremmeste tandlæger – nemlig Tandlægerne på Frederiksberg. Samme ejer har også Tandlægerne på Østerbro (tpobro).

Som studerende får du 15 % i studierabat på alle tjek og behandlinger – alt på ”menukortet”.

Det betyder, at et almindeligt tjek af dine tænder en gang eller to om året koster ned til 153 kroner minus 15 procent per gang.

Børst hver dag og brug tandtråd

Også uden tandlægens råd kan du gøre meget for at gøre besøget til en fornøjelse nærmere end et udslag af dårlig samvittighed over sidste måneders manglende tandbørstning:

  • Børst dine tænder 2 gange om dagen – 1 gang om morgenen og 1 gang om aftenen.
  • Brug tandtråd – hvis du bløder en smule til at starte med er det OK, for det er tandkødet der reagerer og det bliver godt i løbet af et par dage
  • Undgå især sodavand med skruelåg, da du med sodavand i løbet af flere timer udsætter dine tænder for et regulært syrebad, der er med til at fjerne den beskyttende emalje omkring dine tænder og gøre dem mere udsatte for diverse lidelser.

Manglende tandlægevisit som ung kan brolægge vejen til et gebis i en ellers for ung alder – så nyd de 15 % i rabat og kom afsted til tandlæge i København!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *