Stress og eksamenspanik

Mens alle går og nyder den søde juletid, med hygge og sommerfugle i maven fordi den 24 nærmer sig med hastige skridt, så er der især en udvalgt del af befolkningen, der har det noget anderledes. En gruppe der ganske vist også har sommerfugle i maven, men af en helt anden grund. En flok mennesker, for hvem december kun kan gå for langsomt.

Det er naturligvis de studerende på landets universiteter og lignende uddannelsesinstitutioner. De fleste af dem skal nemlig op til eksamen lige før jul, eller måske lige efter nytår. Det er afslutningen på efterårssemestret, der naturligvis skal bestås, ellers bliver der ikke meget glædeligt ved julen.

 

Angst og stress

Rigtigt mange studerende bliver enormt stressede og føler det pres, som en eksamen kan sætte en under. Hvad nu hvis man ikke har fulgt ordentlige med? Hvad nu hvis man ikke er god nok? Hvad nu hvis man fryser totalt til eksamen og ryger ud af studiet?

Det er naturligvis ikke så slemt for de fleste, men der er studerende, som har meget svært ved disse mentale udfordringer. De kan klare sig noget så fint til hverdag, men når først det kommer til eksamen, så lukker de helt ned. Hvad skal de stille op?

 

Ubalance i krop og sjæl

Der er mange forskellige metoder, som kan hjælpe med at skabe balance i et liv, man måske føler er ude på et sidespor. Eksamen er netop en af de ting, som kan skabe ubalance, og have psykiske, såvel som fysiske konsekvenser for den stakkels studerende. Man mister alt overskud og positivitet, og måske mister man appetitten. Nogen får en glubende appetit og trøstespiser. Det kan også være at man sover for meget eller for lidt. Uanset hvad er det blot med til at forværre problemet, da både kosten og søvnen er yderst vigtigt for at klare sig godt til eksamen.

 

Body-SDS

For at afhjælpe de mange problemer, man kan få når man stresser over eksamen, kan man prøve Body SDS, der i al sin enkelthed går ud på, at man via udrensning, behandling og træning, får mere balance og overskud. Det er en testet og anbefalet metode, der kan hjælpe en med at få det bedre med sig selv. Du kan læse meget mere om Body SDS her.

Så hvorfor ikke prøve Body SDS og måske få noget overskud i sin egen hverdag. Så går det nok en del nemmere til eksamen næste gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *