Sådan kommer du billigt ud at rejse i januar

Når du er studerende gælder det om at få finanserne til at række langt.

Lige netop det får du hjælp til i januar, hvor du har mulighed for billigt at komme ud at rejse – hvis du da ikke ønsker at komme på skiferie.

Som kedelig og kold måned hvor danskerne i hobetal tager på skiferie er der nemlig billige flybilletter til en lang række andre destinationer.

Spørgsmålet er blot – hvilken vælger du?

London og Paris til billige penge

shutterstock_336362873 (1)

Selv turistede destinationer som London og Paris kan du komme til billigt i januar måned, hvor der er færre turister end normalt.

Hotellerne er dog stadig åbne og flyene flyver stadig. Det eneste dyrere end dig som gæst er ingen gæst at have. Derfor finder du flybilletter med RyanAir fra et par hundrede kroner frem og tilbage og du kan finde overnatning i selve byerne fra ca. 400 kroner per nat for et 3-stjernet hotel – og det dobbelte for et 4-stjernet hotel.

For den billigste løsning til London, så flyv med RyanAir eller Easyjet til Luton og Stanstedt. Book her busture eller togbilletter ind til byen hjemmefra. Når du kommer ind i byen, så husk at sammenligne både hoteller og muligheden for at overnatte med AirBnB direkte i byen. Især hvis I er flere sammen kan AirBnB nemt være den billigste løsning for jer.

I Paris er det lufthavnene Charles de Gaulle og Orly, du skal til – Norwegian, SAS og igen EasyJet er blandt de selskaber, der flyver billigst lige netop til de lufthavne. Hvilken af dem du skal vælge afhænger meget af tidspunktet, du rejser på – brug en søgemaskine som BilligeFlybilletter.dk til at finde ud af de billigste billetter når det passer din kalender.

Reager inden vinterferien

I vinterferien begynder danskerne med deres børn igen at rejse ud. Derfør bliver det i 3 uger – ugen før, under og efter vinterferien – markant dyrere at komme på ferie. Det er et simpelt spørgsmål om udbud og efterspørgsel (som forklaret hos Connery her).

Reager derfor inden vinterferien og book din ferie i god tid.

For at spare penge kan du undlade at benytte et rejsebureau, men i stedet selv finde dine flybilletter, hoteller og billeje online på en af flere sammenlignings- og søgeportaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *