Sådan bor du billigt i København

Som studerende har du ikke særlig mange penge, og her kan det være hårdt at finde billige lejeboliger i København, da det er populært at bo derinde. Det er næsten helt umuligt, hvis du gerne vil bo centralt og dermed tæt på dit universitet, for her er priserne meget høje.

Der er dog en række ting, som du kan gøre, mens du er studerende, så du kan bo relativt billigt.

Find en værelseskammerat

Noget af det bedste du kan gøre er nok at finde en værelseskammerat. Så om du har et værelse til udlejning, eller du gerne vil leje et værelse, så kan du tage et kig på https://www.findroommate.dk/vaerelser/danmark/koebenhavn.

Ved hjælp af denne side bliver værelser sat sammen med alle dem, som mangler et sted at bo. Det er en ufattelig smart funktion, da det helt klart er en af de billigste løsninger, hvis du gerne vil bo på en god adresse i København uden at skulle betale en bondegård for det.

På den måde bliver det pludselig muligt at finde lejeboliger i København, som kan betales. Det er også vildt hyggeligt at bo med en værelseskammerat, da der altid er noget at lave, når du bor med en anden person.

Ellers kan det godt blive en anelse deprimerende at bo i København som studerende, hvis du sidder derhjemme alene.

Find et kollegieværelse

En anden metode er selvfølgelig, at du finder et kollegieværelse. Det er dog ikke så let, som det lyder til. Det skyldes, at kollegieværelse er så billige, at de fleste studerende gerne vil have fat i dem.

Der bliver generelt ikke bygget nok nye kollegieboliger i København i forhold til, hvor stor efterspørgslen er på dem. Så det er gerne noget med at skrive sig op på en lang venteliste og så bare vente på, at du kan få en lejlighed.

Hvis du skal finde lejeboliger i København med det samme, så er det ikke den bedste metode. Vi vil anbefale dig, at du skriver dig op til et kollegieværelse og så i mellemtiden flytter ind med en værelseskammerat.

Skriv dig op til en lejeboliger

Mange lejeboliger i København er vildt billige, men der kan også være 20 års ventetid på dem, da ingen flytter fra dem, når de først har dem.

Hvis du ved, at du en dag skal bo i København, eller hvis du tænker på det en lille smule, så bør du skrive dig op med det samme. For når du gør det, kan du altid takke nej, hvis du pludselig bliver tilbudt en lejlighed til meget lav husleje.

De fleste takker dog ja, og du kan endda flytte ind i den, når du er færdig med at være studerende, så der er ikke rigtig nogen grund til ikke at gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *