Piger: 5 bud på en gave til kæresten

Hvad køber du til manden, der selv køber, hvad han har lyst til?

Ham, der har en ny barbermaskine og ikke holder med et fodboldhold nok til, det kan svare sig at købe en fodboldtrøje til?

Vi mænd er ikke altid lige nemme at købe tøj til. Hvis det er din oplevelse, så har vi her 5 gode bud på, hvad du kan købe i gave til den værre halvdel.

Bare rolig, drenge – vi kommer også til at lave en lignende liste til pigerne snart.

Hvis du mangler inspiration, så husk at tjekke DuGlemmerDetAldrigs side med gaver til ham – her kan du købe oplevelser. Det er værd at bruge dine penge på, for modtageren husker oplevelser bedre, end han eller hun husker materielle ting.

Alle ting herunder kan naturligvis købes på et SU-budget!

Drone

drone-1142182_640

En drone er ikke den billigste gave her på listen, men den er til gengæld sjov.

Du kan købe en DJI Phantom fra et par tusinde kroner. Hvis det går an, at det er brugt, er prisen cirka det halve. En drone er en oplagt gave især, hvis din kæreste er glad for at tage billeder, for så får han med dronen en helt ny vinkel til at gøre det med.

Han har helt sikkert kameraet i forvejen. Så skal det bare spændes op på dronen.

Boremaskine

En praktisk gave ville være en boremaskine. En OK en af slagsen kan købes fra cirka tusinde kroner på Bauhaus, Silvan og XL-Byg online. Det er ikke gaven, du skal give, hvis I har været sammen i et halvt år, for så virker det en tand aggressivt og ”flytter vi snart sammen”-agtigt.

Men hvis I har været sammen i flere år og alligevel bor sammen, så er en boremaskine en god og praktisk gave. Plus, så kan du få hængt alle de billeder op, som lige nu bare står på gulvet, fordi han ingen boremaskine har.

Tur i hurtig bil

racing-722148_640

Et af forslagene fra DuGlemmerDetAldrig.dk længere oppe er en tur i en hurtig bil. Du kan bl.a. købe en tur i en Ferrari eller en Lamborghini fra omkring 700 kroner, hvis din kæreste ikke selv sidder med foden på speederen. Hvis I selv vil køre bilen, så kommer det til at koste en tand ekstra, fordi at forsikringen er dyrere, end når det er en professionel chauffør, I har bag rattet.

Måske en tur i en hurtig bil er det, der inspirerer din kæreste til at arbejde hårdere – så kan han købe en hurtig bil til jer og måske større smykker til dig i fremtiden.

Middag med masser af kød

En rigtig mand elsker en middag med en god bøf – og du kan købe den som rigtig kæreste fra omkring 500 kroner.

Oplagte restauranter er Mash, Böf, KØD i Aarhus og mange andre.

Rødvin, bøf med pommes fritter og kæresten. Så bliver det ikke bedre.

Klippekort

Et klippekort til hvad, tænker du nu – det er vel ikke et klippekort til bussen eller toget, vi taler om?

Nej. Det er et klippekort til noget helt andet. Når og hvor din kæreste har lyst. Og det involverer ikke andet end dig.

Men han bliver glad for det, hvis gaven er dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *