Øg synligheden af din startup på internettet

Flere unge og studerende er begyndt at prøve kræfter med iværksætteri. Nogle dropper studierne helt til fordel for at starte egen virksomhed, hvorimod andre sideløbende med studierne prøver kræfter med iværksætteri. Det er en udfordrende proces at starte egen virksomhed. Det kræver en masse arbejde, og ikke mindst forberedelse. Der er mange områder, som du som iværksætter skal sætte dig ind i.

Vi har samlet nogle tips til, hvordan du øger opmærksomheden af din online identitet, hvormed du kan styrke din forretning.

Gennemgå din virksomheds hjemmeside kritisk

Internettet har en enorm indflydelse på, hvorvidt din forretning er en succes eller ej. Internettet har gjort det muligt at nå ud til mange flere kunder end tidligere. Det er derfor essentielt at investere i en gennemarbejdet hjemmeside, som udstråler det helt rigtige. Det er ikke mindst ligeså vigtigt, at din hjemmeside er oplysende og brugervenlig.

Det er betydeligt at have et overskueligt layout, som gør at brugeren har lyst til at blive på hjemmesiden, og ’interagere’ med din hjemmeside, så du ikke får en høj ’bounce rate’. Hvis brugerne bliver på din hjemmeside i længere tid af gangen og klikke sig lidt omkring, så er det udtryk for, at du har fanget brugerens interesse. Det kan være en fordel, at du sætter dig ind i Google Analytics, så du let og overskueligt, kan få et indblik i, hvor mange besøgende du har på din hjemmeside, og hvad dine ’besøgende’ har en tendens til, at foretage sig af aktiviteter på din hjemmeside.

Hvis ikke du kender noget til Google Analytics, så kan du let finde en masse guides online, hvorigennem du let kan få et indblik i programmet, og hvad det kan.

Brug de sociale medier!

Når din hjemmeside står klar, kan du begynde at lægge dit fokus på de sociale medier. Du kan bruge disse til at sende trafik til din hjemmeside.

Flere virksomheder er begyndt enten at hyre eksterne bureauer, eller ansætte interne medarbejdere som kan fokusere på de sociale medier. Digital markedsføring er til stor fordel for alle virksomheder. Som iværksætter, har man sjældent budget til nogen af delene, derfor kan du med fordel forsøge selv at klare opgaven. Det kræver en masse arbejde at sætte sig ind i det, men arbejdet kan gavne dig en hel del.

Øg din viden

Det er aldrig skidt at investere tid i ny læring. Det kan være til stor fordel for dig personligt, men det kan også være positivt, hvad angår din virksomhed. Kompetence udvikling er altid en fordel. DTU tilbyder en bunke uddannelser, som er rettet mod personer/virksomheder, som søger at kompetenceudvikle. Det er endda muligt at få skræddersyet uddannelser, som søger at kompetenceudvikle inden for specifikke områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *