Kontorfællesskabets mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge kontor i et kontorfællesskab frem for at leje eller købe et alment kontor, hvor du sidder og arbejder for dig selv.

Kontorfællesskaber giver fællesskab, sparring og netværk, og så er de fleksible og billige. Læs med her og få overblik over de mange fordele, du kan få ved at vælge kontor i et fællesskab.

Gør det lettere for dig selv

En studie-iværksætter er en iværksætter, der starter sin virksomhed op sideløbende med sin uddannelse. Er du studie-iværksætter, vil du nok kunne nikke genkendende til at arbejde fuldtid hver dag, og at fester ikke rigtig sker så ofte. Der er dog en måde, du kan gøre livet som studie-iværksætter lidt lettere for dig selv på, og det er ved at leje et kontor i et kontorfællesskab.

Find det fællesskab, der passer til dig

Et kontorfællesskab er en bygning, der huser mange forskellige virksomheder. Der findes mange forskellige slags kontorfællesskaber, og du kan med fordel lave lidt research, inden du vælger kontorfællesskab. Det helt rigtige kontorhotel vil nemlig give dig den bedst mulige sparring og det bedste netværk. Der findes eksempelvis fællesskaber udelukkende for iværksættere, fællesskaber udelukkende for en bestemt branche eller lignende. Kontorfællesskaber medfører ofte, at helt nye virksomheder opstår som følge af sparringen og den kreative stemning, der er at finde i kontorfællesskaberne.

Tager højde for din usikre fremtid

Som studie-iværksætter kan din fremtid være meget usikker. Måske vækster du helt vildt og har derfor brug for flere kontorlokaler, eller også finder du ud af, at du ikke er parat til tilværelsen som iværksætter endnu, hvorfor du må skille dig af med dit kontor. Dette kan dog være svært og omkostningsfuldt, hvis du har lejet eller købt et alment kontor. Et kontorfællesskab er ofte meget fleksibelt over for at give dig flere kontorlokaler, så der er plads til, at du kan vokse. Omvendt er det de færreste kontorfællesskaber, der kræver et indskud, og derfor mister du ikke nogen penge, hvis du skulle forlade fællesskabet igen. Vil du finde et kontor i et kontorfællesskab, så følg linket og find en opdateret liste over alle ledige kontorer over hele Danmark.

Spar en masse ressourcer

Andre iværksættere eller erhvervsfolk vil kunne give dig den bedste rådgivning og sparring, hvis I arbejder inden for samme felt eller område. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilket kontorfællesskab du vælger. Sparring og netværk med andre inden for branchen kan spare dig for en masse ressourcer. Du slipper for at begå fejl, da du kan lære af de andres erfaringer, og du kan også spare ressourcer på at skulle slå dig fast som navn. Netværket kan give dig den bedste form for markedsføring, nemlig mund-til-mund-markedsføringen, som ikke kan købes for penge. Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde som iværksætter ved siden af studiet, så kig her. Siden giver dig også tips og insiderråd til, hvordan du kan gøre livet som studerende lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *