Iværksætteri: Tre fordele ved at starte virksomhed som studerende

I disse år viser flere og flere danskere interesse for at starte egen virksomhed og med en økonomi, der er i markant bedring i forhold til de sidste par år, er chancerne for  at overleve i den hårde konkurrence blevet forbedret væsentligt. Igennem tiden er nogle af de største danske iværksættere valgt at starte tidligt allerede, imens de studerede, så hvis du selv går med en lille iværksætter i maven, kommer der her en kort guide med tre fordele ved at starte virksomhed imens man studerer.

1: Tid – Du får aldrig mere tid til dit projekt end nu

Den første grund til at man skal overveje at starte sin virksomhed, imens man studerer er, at man har masser af tid. Og selvom du godt kan føle at du har travlt så tro om igen. For sammenlignet med en almindelig børnefamilie, så er man på de fleste studier ikke stavnsbundet til sit skrivebord otte timer om dage – hver dag. Selv ikke når man inkluderer lektielæsning. Der er selvfølgelig visse studier, der kræver mere tid end andre såsom jura, økonomi og ikke mindst journalistik, men i forhold til senere i tilværelsen, så har man masser af fritid som studerende og det bør man udnytte til at arbejde med sine projekter eller sin virksomhed. Det kræver selvfølgelig disciplin at få til at gå op, men det bliver næppe lettere i livet, når man skal til at starte virksomhed ved siden af et fuldtidsjob på den ene side og en familie på den anden side.

2: Finansiering – SU-lån er den billigste finansiering der findes

Den anden grund til at man bør overveje at starte virksomhed imens man studerer er at man har adgang til rigtig billig finansiering i form af SU-lån. Så uanset om man skal bruge startkapital til sin virksomhed eller blot penge, så man ikke behøver at have et ekstra fritidsjob så er et SU-lån det bedste og det billigste lån, man kan tage og med både sin SU, SU-låm og eksempelvis boligsikring burde det være muligt at holde skindet på næsen som studerende. Hvis du kunne tænke dig flere gode råd til, hvordan du kan starte en virksomhed og ikke mindst finansiere det, kan du finde det hos iværksættersiden startupsvar.dk

3: Energi – Du er ung og fuld af energi

En tredje og sidste grund til at det er en god ide at starte virksomhed imens man studerer er at man som ung og derfor har man ofte også mere energi. Dette skyldes både helt naturlige biologiske grunde, men også det faktum at man som før nævnt ikke skal i skole hver dag, hvilket gør at man godt kan sidde oppe længe og tage em såkaldt all nigther. Derudover har man heller ikke en familie man skal tage hensyn til og derfor kan man med gode grunde bedre prioritere at bruge sin tid og især fritid på sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *