Hjælp til livet som studerende

Når du studerer, er der mange ting du skal være opmærksom på. Lektier, eksamen og økonomien er nok nogle af de ting der bekymrer dig mest i hverdagen. Her i denne guide hjælper vi dig med hvordan du får mest ud af økonomien som studerende og hvordan du kommer igennem studiet hvis du ikke er typen der har super mange it-kundskaber.

Læs herunder hvordan du får mest ud af SU budgettet, hvis du gerne viol rejse ned til varmen og hvis du gerne vil spise god mad ganske gratis op til flere gange i løbet af ugen.

Sådan får du mest ud af dit madbudget

Når du er på SU, er der mange ting og sager at bruge penge på. Der er husleje som for mange fylder meget af det månedlige budget. Dertil er der mad, drikke og diverse abonnement såsom Netflix og Spotify. For de fleste vil det månedlige madbudget, være den næststørste udgift. Derfor vil jeg her give dig tips til hvordan du bruger mindst muligt beløb på mad. Det tip som selvfølgelig er det bedste, er at du slet ikke betaler for maden. Det kan du gøre på to måder, hvis du har et arbejde, så kan du få frokost og måske aftensmad der. Mange steder er det inkluderet i lønnen, og nogle steder skal du betale en lille smule i kantinen. Her kan du spise meget og god mad, på den måde behøver du ikke at lave det store til aftensmad. Det kan være et par rugbrødsmadder, og det er relativt billigt. Den anden måde du kan få billigt mad på er ved at du tager hjem til dine forældre en gang om ugen, eller oftere og spiser god mad hos dem. På den måde får du et gratis måltid, og hvis du er heldig, er der nogle rester tilbage, som du kan få med hjem, så har du mad til flere dage gratis.     

Rejser

Når du er studerende, så er der mange ferier man kan rejse I, problemet er dog at man ikke har så mange penge til at rejse for, hvis man overhovedet har nogen. Her vil vi give dig en guide til hvordan du relativt billigt kan komme afsted på ferie. Der er to ting der er gældende når du leder efter en billig ferie. Det ene er at du er i god tid. Hvis du er i god tid, kan du få billigere flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr., hvis du er ude i god tid. Den anden ting som er gældende for at få en billig ferie, er at tage til billige lande. De klassiske destinationer som Paris, London eller Berlin, er forholdsvis dyre destinationer at opholde sig i, både med hoteller og spisning generelt. Der er dog billigere alternativer, der er den nye populære destination Budapest. Denne by er der efterhånden mange der tager til grundet de billige flybilletter, det varme klima og de billige restauranter og hoteller. Specielt restauranterne i Budapest kan noget. Da de har to Michelin restauranter hvor du kan få en hovedret for 80 danske kroner.

Lektiehjælp

Når du studere er der mange opgaver og meget af det administrative som foregår digitalt, derfor er det godt at have gode it-kundskaber. Hvid u har lidt problemer med IT eller bare gerne vil blive bedre så kan du læse meget mere om det basale IT hos Simon From.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *