Guide: 5 tips til at finde de billigste flybilletter

Der findes i dag tusindvis af forskellige rejse- og flyselskaber, som alle sammen laver om på deres priser hele tiden. Det kan derfor være ekstremt svært for dig som studerende som gerne vil ud og rejse at finde ud af hvor du kan få dine flybilletter billigst. Vi har her fundet 5 tips som du kan bruge til at finde de billigste flybilletter til din rejse.

Køb i god tid

Priserne på flybilletter, variere meget, da de styres af udbud og efterspørgsel. Jo flere personer der er som køber billetter, desto dyrere bliver billetterne. Det er derfor en god ide at købe din flybilletter mindst 3-4 uger i forvejen. Typisk er flybilletter dyrest 1 uge inden afrejsedatoen.

Vælg en populær destination

Priserne på populære rejse destinationer som f.eks. Barcelona, Madrid, Amsterdam, London, Los Angeles, Miami osv. er ofte meget billigere. Dette skyldes at der er mange flere flyveselskaber og afgange som går til disse populære destinationer, hvilket betyder at der er en langt højere konkurrence mellem disse.

En af de eneste ting som flyselskaber kan konkurrere med, er prisen. Derfor er priserne på disse afgange oftest meget lavere og der sker også meget oftere både prisstigninger og prisfald på disse destinationer.

Kig på flere forskellige afrejse lufthavne

Prisen på dine flybilletter, afregnes også efter hvilken lufthavn du skal rejse med. Det kan derfor være en god ide at undersøge hvilken afrejse lufthavn som er billigst for din rejse. Ofte kan den besparelse du får ved at f.eks. tage toget til en anden lufthavn, være stor.

Husk derfor også at tjekke hvor meget transporten til en anden lufthavn vil koste dig. Så du kan udregne hele din besparelse, Og om det er det værd.

Rejs uden for højsæsonen

Skolernes ferie perioder, er det tidspunkt, hvor flybilletter på deres højeste priser. Derfor kan du virkelig spare mange penge, hvis du har mulighed for at rejse uden for disse perioder. Hvis du rejser uden for højsæsonen, er der også ofte store besparelser på hoteller.

Brug en prisberegner

Der findes tusindvis af forskellige rejseselskaber, som hver især udbyder tusindvis af forskellige rejser. Der findes derfor flere millioner af priser og rejser, som du skal undersøge, for at finde dine billigste billetter. Det er derfor umuligt for dig at selv gå ind på alle disse rejseselskaber og tjekke de enkelte priser.

Du skal derfor altid gå ind og kigge på en prisberegner som f.eks. rejsepriser.dk og undersøge hvor du kan få den billigste pris, for den pågældende rejse.

En prisberegner som rejsepriser.dk sammenligner, uafhængigt af flyselskaberne, priserne på alle de forskellige rejser, og giver dig et nemt overblik over hvor du kan få den billigste pris på dine flybilletter.

Du har ved at læse disse tips, forhåbentlig fået skabt dig et lidt større overblik, over hvad ud skal tænke på, når du skal finde de billigste flybilletter, til din næste rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *