Forsød studietiden med en ny iPhone og gratis dagligvarer

En ny iPhone 6, 4.000 kroner om måneden til indkøb af dagligvarer eller måske et lækkert wellnessophold til kæresten?

Alt er muligt, hvis du bare deltager i tilpas mange konkurrencer – så længe, du ikke skal betale for at deltage med andet end dit navn, din e-mail og dit telefonnummer.

Konkurrencer er en sjov måde at forsøde studietiden på. Deltager du i nok konkurrencer skal du også nok vinde en på et tidspunkt.

Deltag i flere og øg dine chancer

Grundreglen inden for konkurrencer er, at jo flere du deltager i, des større chance har du også for at vinde.

Udbuddet af konkurrencer online er stort, fordi at en række virksomheder bruger konkurrencer til at gøre opmærksom på dem selv og deres varer. Du kan derfor opleve at modtage en række mails og måske endda blive ringet op efter deltagelse i en konkurrence, fordi at virksomhederne bag ønsker at sælge varer til dig.

Dette kan du imødekomme ved intet telefonnummer at afgive og bruge en specielt oprettet konkurrence e-mail til formålet. Det er en nem og smart måde at deltage i mange konkurrencer på uden at ødelægge din e-mail indbakke til tid og evighed.

Tip: Se en række tilgængelige konkurrencer lige nu på Konkurrencer-Magasinet.dk. Siden bliver løbende opdateret med nye konkurrencer og de er alle gratis at deltage i – du kan kun være heldig.

Drop alt der koster mere end din tid

Lotto er på sin vis også en konkurrence, men her betaler du ikke alene med din tid, men også med dine penge for at deltage. Udgangspunktet for dine konkurrencer bør være i så vidt muligt omfang som muligt kun at deltage i gratis konkurrencer.

Når noget koster mere end din tid, så bare gå videre.

Hvis du er uheldig og ingenting vinder har du dog kun brugt nogle penge herpå – det er ærgerligt, hvis det også koster penge direkte fra husholdningsbudgettet at være med i de mange konkurrencer.

Held og lykke. Vi håber, du vinder den næste iPhone!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *