Forkæl dig selv på SU

Det kan ikke diskuteres, det er hårdt at være på SU. Det er en tid i ens liv, hvor man skal vende hver eneste øre, og passe på at man ikke bruger for mange penge. Der at mange danskere der liver for få penge, men det er de færreste der har så lidt som en studerende på SU. Derfor er det også prisværdigt at de studerende ofte er dem, der brokker sig mindst, så længe de får lov at have SU’en i fred, og politikerne holder fingrene fra den.

Hvis man lever på SU, kan dagligdagen godt blive en smule sur til tider. Dag ud og dag ind, skal man til forelæsninger, læse lektier, skrive opgaver og samtidig forsøge at få tingene til at hænge sammen. Derfor er det vigtigt at man forstår at forkæle sig selv lidt, nu og da. Gøre noget ekstra for sig selv, der kan give en lidt mere blod på tanden.

Det behøver ikke være noget, der slår bunden ud af den i forvejen stramme økonomi. Her er et par forslag til ganske billige måder at forkæle sig selv på.

 

Til hende

Når man lever på SU, er der ikke mange penge til wellness og forkælelse. Den slags bliver sparet væk, men faktisk kan man gøre rigtigt meget for, at tilføje en smule eksklusiv forkælelse i hverdagen. Saml dine veninder, som sikkert også er på SU. Lav jeres egen lille wellness dag med manicure, ansigtsbehandlinger og masser af tøsehygge. Man kan købe de fleste at tingene ganske billigt, og så er det jo rigtigt hyggeligt at lave den slags i flok. Se her for at finde billige priser på neglelak. Resten kan også findes online til fornuftige priser. Der er garanti for en latter og hygge, hvis i sætter en ære i at spare og tager det hele med et smil.

 

Til ham

Hvad vil fyre gerne have? Det er sikkert noget med bajere og fodbold. Men der er også mange der sætter pris på ren hygge med gutterne. Så hvis der er behov for lidt ekstra forkælelse og hygge, så inviter drengene på besøg. Lav pizzaen sammen, i stedet for at bestille den. Drik billige øl fra supermarkedet, og grin sammen over hvor hæsligt de smager.  Det er alt sammen en del af det sjove ved at være på SU. Og efter et par stykker begynder de også at smage okay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *