Forebyg skader og undgå dyre og uforudsete regninger

Jeg er selv studerende ved Københavns Universitet, og kender til mange hændelser for mine medstuderende, hvor de pludselig står med en ødelagt iPhone, indbrud eller stjålet cykel, som de ikke har købt forsikring i mod eller tænkt over de kunne komme ud for et uheld. Jeg er derfor af den overbevisning, at man altid skal forebygge skader og disse investeringer for det meste gavner i den sidste ende. Jeg har lavet en kort liste med de mest nødvendige forebyggelser, som jeg er sikker på en stor del af de danske studerende burde benytte sig af.

iPhone cover / forsikring

Der er mange som benytter sig af et cover til deres iPhone, men det er langt fra alle og det kan virkelig redde din iPhone. Argumentet for ikke at bruge et cover, er telefonen bliver grim og kan føles større. Dette kan jeg kun nikke genkendene til, men faktum er, at telefonen ofte koster mellem 6-7000 DKK og kan være en dyr fornøjelse, hvis man skal have skiftet skærmen på sin 6 måneders gamle iPhone. Jeg kan kun anbefale man erhverver sig et cover til iPhone, hvor du sagtens kan finde nogle fede covers her.

Hvis du ikke er overbevist, vil jeg derimod anbefale en forsikring til din mobil, så du undgår den store efterregning ved en tabt mobil. Det er markant dyrere end et cover til 200-300 DKK, men det er stadig en god investering, hvis du kommer til at tabe din mobil i byen.

Indboforsikring

Forsikring er ikke en velkommen post hos den almen studerende. Indboforsikringen bliver ofte sparet væk, fordi det først og fremmest er dyrt og de har den tankegang, at de ikke får indbrud i deres lejlighed på 3. sal. Statistisk set bliver der også begået flere indbrud i villaer i forhold til lejligheder, men der bliver alligevel begået omkring 2.000 indbrud om året i lejligheder, så denne type for bolig er stadig udsat for indbrud. Ved et fravalg af indboforsikring bliver man nødt til at kigge på risikovurderingen, og hvor meget værdi man har for i forhold til den månedlige udgift til forsikringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *