Få penge til moderigtigt tøj – selv på SU

Som studerende er det svært at finde penge til sine mange drømme. Der er et utal af kedelige udgifter, som mor og far ikke længere betaler. Du skal nu selv stå for husleje, forsikringer, mad, husholdningsmidler og meget andet. Kort sagt er der ikke mange penge til sjov med vennerne, hobbies samt det helt rigtige tøj. Er du en person, der holder meget af mode, ved du, at der ikke er mange penge til de tasker, bukser og sko, du går og drømmer om. Heldigvis er der nogle tiltag i hverdagen, som du kan foretage dig, hvis du vil have lidt flere penge mellem hænderne.

Hold øje med tilbudsaviserne

Det er ikke specielt sjovt at bruge noget af din dag på at se de forskellige tilbudsaviser igennem, men sandheden er nu engang den, at du kan spare rigtig mange penge ved det. De forskellige supermarkeder kæmper konstant mod hinanden, og vil du skære penge af budgettet til mad, så hold øje med aviserne. Det tager maksimalt en halv time engang imellem at få tjekket aviserne igennem, og du kan altså spare rigtig meget.

 

Køb stort ind

Pas på med at gå på indkøb efter mad for ofte. Det ender altid med, at du foretager impulskøb, hvilket ikke gavner din økonomi, hvis du stadig vil have råd til tøj samt en øl af og til. Rådet er derfor, at du kun handler ind en til to gange i ugen. Du skal altså lave en madplan i starten af ugen, og så køber du alt det ind, du skal bruge. På den måde bliver du ikke fristet så ofte af de mange lækkerier, supermarkederne ofte har på hylderne.

 

Tjek dine forsikringer og regninger igennem

Det kan lyde meget voksent, men det er nødvendigt, hvis du vil spare endnu flere penge. Som studerende har du nemlig i mange tilfælde mulighed for at finde billige forsikringer, eftersom der er selskaber, som direkte henvender sig til folk på SU. Det er ikke sikkert, at du er medlem af disse, men få det lige undersøgt. Tjek desuden dine andre regninger igennem – måske kan du ligeledes spare på disse, hvis du skifter selskab.

 

Hold øje med tøjbutikkernes tilbud

Dette råd er ikke noget, du kan få flere penge til rådighed af, men nærmere et råd, der gør, at du kan spare lidt penge på det tøj, du køber. Når du søger efter tasker, kjoler, jakker osv. på nettet, ved du, at der er mange muligheder. Hold øje med, hvornår de forskellige virksomheder holder udsalg. Typisk kan du spare op mod 20-25% og sommetider mere. Ligeledes skal du holde øje med muligheden for rabatkoder. Det kan nemlig gøre, at du kan spare nogle ekstra procenter. Leder du eksempelvis efter tasker, så klik her. På denne side får du den højeste kvalitet, og de har sommetider tilbud, ligesom du af og til kan finde rabatkoder, så du kan få lækker kvalitet – selv på din lille SU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *