Hvis du kommer til skade, som studerende

Som studerende kender du sikkert til det med at vende hver en krone nøje, og lave nøjagtige lister med fordele og ulemper for at spare der, hvor du kan.

Men det er ikke alle ting, der er værd at spare på, og selvom forsikringer måske ikke er det mest spændende at bruge sin i forvejen lille SU på, så er det et af de punkter, der er vigtige at prioritere – også som studerende.

Der kan nemlig ske ting, som er helt ude af dine hænder, der gør, at det er godt at være dækket af en forsikring. Uheld kan desværre ske for alle, og her bliver du ikke skånet, selvom du måske ikke har økonomien til det.

Hvis du studerer i en af de store studiebyer i landet, så befinder du dig sikkert i trafikken på daglig basis, og den kan være rigtig farlig. Som cyklist er du for eksempel mere udsat end de, der kører bil, og selvom du overholder alle færdselslovene, så kan du alligevel ende i et uheld.

Så glem endelig ikke at få styr på, at du har en god personskadeforsikring, der kan dække dig, hvis nu uheldet er ude. I det tilfælde er det rart at blive dækket, så du har nogle penge at leve af, mens du kommer dig over skaden.

 

Hvad hvis forsikringsselskabet ikke vil dække?

Desværre er det dog ikke alle forsikringsselskaber, der er lige nemme at danse med, hvis uheldet er ude, og du kommer med et ønske om at få erstatning for de skader, du har påtaget dig.

Måske vil de forsøge at bagatellisere dine skader og proklamere, at du slet ikke har brug for erstatning – eller at du har brug for meget lidt erstatning, der slet ikke kan stå mål til de skader, du har været så uheldig at få.

Som skadelidte er det ikke sjovt at stå i en situation, hvor forsikringsselskabet ikke vil leve op til det ansvar, de har. For ikke nok med, at du har lidt fysisk skade, så er det også enormt hårdt psykisk at være ude for et uheld.

 

Få en advokat på din side

Men du har mulighed for at alliere dig med en advokat, der kan vurdere din sag og give dig klar besked på, om du har fået den størrelse erstatning, som du har krav på.

Og hvis du ikke har det, kan advokaten hjælpe dig med at gå efter dit forsikringsselskab og få dem til at udbetale en markant større erstatning til dig. Med en advokat fra eksempelvis vejle-advokat.dk har du en tung spiller på dit hold, der kan tale samme sprog som de jurister, forsikringsselskabet har ansat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *