Derfor kan sex hjælpe dig med at studere bedre

Det lyder som to meget forskellige aktiviteter, men der er noget om det. Der er i langt de flestes tilfælde en sammenhæng mellem motivation til at studere og sex. Sex føles godt, men der sker også en masse ting i kroppen, når vi mennesker har sex, og det påvirker os positivt. Regelmæssig sex kan endda forlænge menneskers levetid.

Sex er generelt rigtig sundt for mennesket, og det er der flere grunde til, nogle af disse grunde er fremhævet herunder.

Sex er godt for dit mentale helbred

Regelmæssig sex kan nedsætte risikoen for kræft, og dit hjerte bliver sundere, men det er ikke kun dit fysiske helbred, som sex er godt for. Sex kan nemlig også give dig et sundere mentalt helbred. Aktiviteten kan endda forebygge mod depression, da det antidepressive stof serotonin stiger efter sex. Humøret er derfor generelt bedre efter en omgang sex. Et positivt sind kan give dig en større motivation til at kaste dig over bøgerne.

Dit stressniveau falder, når du har sex

Hvis du har oplevet at være enormt stresset i forbindelse med en eksamen, så kunne du faktisk have draget fordel af et godt knald. Sex kan nemlig være med til at sænke dit stressniveau, og det kan gøre dig i bedre stand til at koncentrere dig i forbindelse med studiet. Sørg dog for at bruge prævention. Dit stressniveau kan nemlig hurtigt stige igen, hvis du finder ud af, at du enten selv er gravid, eller at du har gjort en anden person gravid. Du kan eksempelvis nemt og diskret finde kondomer her.

Pauser til dig selv giver mere overskud

Det er utroligt vigtigt, at du giver dig selv tid til at holde pauser og få noget frisk luft eller noget god sex, når du studerer. Det kan også være, at du får overskud af at træne i et fitnesscenter eller at snakke med venner og veninder om ting, der ikke nødvendigvis omhandler studiet. Uanset hvad så er det vigtigt, at du ikke glemmer at leve livet, imens du studerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *