Boost dit CV med relevante kurser

Der er hård kamp om job indenfor mange brancher, og her gælder alle tricks for at komme foran i køen. Det kan være svært at gøre sig bemærket i jobsøgningen, for der er mange andre kandidater, som ligger inde med et flot CV. Relevante studiejobs er en god måde at booste sit CV, men i dag er det imidlertid noget, som de fleste bruger. Hvis du gerne vil adskille dig fra mængden, kan du vælge at peppe dit CV op ved at tage på relevante kurser.

Hvad er relevant for dit fag

Når du skal vælge kursus, bør du naturligvis først og fremmest kigge på din uddannelse, og hvilke kvalifikationer, som dine fremtidige arbejdsgivere vil sætte pris på.

Ved mange uddannelser, er der helt konkrete kurser, som vil være ekstremt relevante, og som du derfor bør vælge.

Et godt tip kan være at kigge på jobopslag, som i fremtiden kunne virke interessante for dig. Er der egenskaber eller erfaringer, som efterlyses igen og igen? I så fald ved du, hvilket kursus du bør kigge efter.

 

Et godt basiskursus

I andre tilfælde er det ikke helt så nemt at gennemskue, hvad er er mest relevant i forhold til uddannelsen. Et godt basiskursus kunne derfor være i teamledelse, hvilket du kan læse meget mere om her.

Det moderne arbejdsmarked er meget fokuseret på projektarbejde, og det giver en flydende ledelsesstruktur, der betyder at alle kan agere leder i kortere og længere perioder. Det gør teamledelse til en eftertragtet egenskab på mange arbejdspladser. En god leder kan hæve arbejdets niveau betydeligt, mens en dårlig leder kan være direkte katastrofal for et projekt.

Du vil måske ikke blive ansvarlig for den daglige ledelse på din kommende arbejdsplads, men der er gode chancer for, at du vil støde på arbejde i projektgrupper, hvor der skal udpeges en leder.

 

En god leder er også god til at følge

Et kursus i teamledelse vil også forbedre dine generelle egenskaber til at indgå i et team. En moderne leder skal ikke bare uddelegere ordre, men også lytte til gruppens forslag og tanker. Det kræver både rummelighed og øvelse, men giver i sidste ende også en bedre gruppedynamik.

Du vil derfor også lære, at du nogen gange som leder, skal være villig til at erkende, at et andet gruppemedlem ved bedre. Derfor kan den rigtige ledelseshandling være at følge i én af projektets faser. Dette kendetegner en god leder og vil hæve dit CV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *