Bliv bedre til skriftlige opgaver

Skriftlige opgaver er en del af de fleste moderne uddannelser, og det kan være en stor velsignelse, for studerende som lider af slem eksamensnervøsitet ved mundtlige eksamener. Desværre findes der også en gruppe af studerende, som altid kæmper med at få tankerne ned på papiret ved de store opgaver, som skal fylde rigtig mange sider. Heldigvis er der flere små tricks, som kan gøre det nemmere.

Skriv lidt hverdag

Hvis du har en skriftlig eksamen, som strækker sig over flere dage, så er det en god idé at skrive lidt hver dag. Chancen er, at du også vil slettet noget af det igen, men det centrale er, at du får tanker ned på papir hver dag. Det giver dine idéer tid til at modnes, hvilket giver bedre resultater.

Find den røde tråd

Den største udfordring ved skriftlige opgaver, er ofte at finde den rød tråd. Dette er nok det vigtigste i forhold til din opgave, så gør dig umag for at finde og følge den.

Find en opskrift der virker

Når du har været til flere skriftlige eksamener, begynder du at få erfaring. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at udvikle en opskrift, som der virker. Med andre ord bør du have en fast kladde, som du bruger til alle opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *