Beauty på budget

Er du studerende eller forsøger du måske at spare op til drømmerejsen, så er der faktisk en del at spare på dit beautybudget. Hvis du er som kvinder er flest, så går du sikkert til frisøren i gennemsnit en gang hver 2-3 måned. Derudover får du måske ordnet negle, får sat vipper på, får ansigtsbehandling, spraytan, eller køber makeup forholdsvis ofte. Selvom du måske føler, at du kun bruger det allermest nødvendige på dit selv, så løber det hurtigt op. Vi har derfor valgt at tage nogle priseksempler på nogle af de forskellige behandlinger, så du selv kan se, hvad der er mulighed for at spare:

Frisørbesøget

Besøg hos frisøren er ikke noget, der kan undværes, og når det forekommer en gang hver 2-3 måned, er det en overraskende stor post i et lille budget. Der er noget forkælelse ved at gå til frisøren, og en tryghed i at vide, at du går til en velkendt frisør, du har tillid til og hvor du ved, du får et fantastisk resultat hver gang. Er du dog ude efter at minimere dine frisøromkostninger, er der mulighed for store besparelser

Luksus: Tager man en klipning hos en af Gunbritt’s assistenter koster det 810 kr. for en klipning.

Mellem: Finder du en mindre frisør udenfor indre by, får du også en bedre pris. Dette er til dels på grund af den noget mindre husleje, som også afspejles i prisen. Besøger du eksempelvis Tryllespejlet i Roskilde, kan du nøjes med at slippe 445 kr. for vask, føn og klipning. Vælger du vask og føntørring fra, kan du yderlig får en reduktion på 60 kr.

Budget

Vi du spare endnu mere på frisørregningen kan du bestille en tid hos frisørskolen. Her er det elever, der står for klipningen, men der er altid en supervisor i form af en lærer, der går rundt og holder øje med eleverne. Hos frisørskolen koster en klipning kun 100 kr., men så skal du også kunne på lidt skæve tidspunkter, hovedsageligt i dagstimerne. Der er enkelte tider om aftenen, men vær ude i god tid – der er rift om tiderne.

Makeup

Du har sikker et mærke, du sværger til frem for andet – noget der ikke er helt billigt, men når du først har vænnet dig til et bestemt mærke, er det svært at gå over til en billigere udgave. Derfor skal du holde øje med udsalget og VIP aftner hos stormagasinerne.

Specielt magasin har ofte VIP aftner, hvor der 3-4 gange om året er 20% på deres beautyprodukter. Derudover har MAC kundeaftner, hvor der efterfølgende er mellem 10-15% på deres produkter. Skal du til USA eller har du en veninde, der skal, kan det betale sig at stocke up på de amerikanske mærker – der er betydelige rabatter at spare.

Overvej at prioritere din skønhedsprodukter, så du evt. kun har 2-3 dyre ting, som du ved, du ikke kan undvære. Mascare, eyeliner og blush kan du måske godt finde billigere hos et budgetbrand.

Spraytan

At få en spraytan er helt sikkert meget sundere og måske endda også billigere end at tage i solarie og stege i den kunstige sol. Hvis det er en absolut nødvendighed, så kig på diverse tilbudssider som tilbudibyen.dk, bownty.dk eller sweetdeal. Her kan du ofte købe en behandling med 30-40% rabat. Et alternativ er at købe en god selvbruner, som du kan få din veninde til at hjælpe med at putte på.

Manicure og pedicure

At få ordnet negle på tæer og fingre er afhængighedsskabende, men måske du kan overveje at droppe det eller begrænse det mest muligt. Invester i stedet i noget udstyr, så du kan lave din egen hjemmemanicure. Invitér din veninde forbi og lav en date ud af det.

Alternativt kan du booke tid på kosmetologskolen eller begynde at følge saloner, hvor de fra tid til anden søger modeller til deres eksamensopgaver og lignende.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *