Amerikanske studerende i dildo-protester mod våben

På de amerikanske universiteter er det nærmere reglen end undtagelsen, at det er tilladt at tage våben med på skolen. Din sidemakker til oldtidskundskab kan meget vel have et våben liggende i tasken – bare hvis, der nu skulle ske noget.

Som vi kan se på overskrifter i de danske aviser sker der tit noget, men det er sjældent fordi at de studerende har brug for våben for at forsvare sig selv – oftere er det en forvirret person, der uden grund retter det mod sine medstuderende.

Men hvad du, hvad der til gengæld er forbudt på mange amerikanske universiteter?

Dildoer.

Det gælder især i ”bibelbæltet” – en del af USA, hvor en stor del af befolkningen er yderligtgående kristne. De har ret til at bære våben, men der skal helst ikke stikke en dildo op af tasken.

Det får nu de amerikanske studerende til at igangsætte en noget ”alternativ” protest.

Dildoer stikkende op af skoletasken

De studerende tager dildoer og andet sexlegetøj med på skolen og lader det åbenlyst stikke ud af tasken for på denne måde at demonstrere mod de tilladte våben, der gør alle utrygge.

Hændelserne er arrangeret ved hjælp af Facebook-grupper, hvor de studerende gør opmærksomme på det underlige aspekt af loven.

Jessica Jin er en af de sstuderende der står bag protesten. Hun har udtalt følgende til Mirror.co.uk:

”I praksis får du en bøde for at have en dildo med i skole, men ingen problemer for at tage en skyder med”.

Med 52 skoleskyderier i år alene (!) ser Jessica og hendes medstuderende et stort behov for at få problemet på dagsordenen i de amerikanske medier – og her har især lyserøde dildoer været et vigtigt redskab. Også hashtagget #cocksnotglocks er værd at nævne.

Protesten startede på Texas University og har siden da spredt sig til resten af landet.

Hvis du vil gentage protesten med danske fortegn kan du købe en dildo hos Alor.dk – og så gælder det ellers bare om at få andre med på spøgen, så du ikke ene mand eller kvinde tropper op med noget lidt anderledes stikkende op af tasken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *