3 tips til din rejse i Sabbatåret

De fleste har læst igennem hele deres liv, man har været i igennem folkeskolen for se at begynde sin gymnasiale uddannelse.

Efter gymnasiet er de fleste unge trætte af at læse, hertil bruger mange muligheden for at opleve verden. Hvis man ikke har lyst til selv, at skulle stå for rejsen kan man med fordel vælge et rejsebureau.

 

Hvorfor burde man tage af sted

Ved at vælge et rejsebureau skal man ikke stå for andet en at møde op i lufthavnen med pakkede kufferter. De står for alt planlægning.

En væsentlig del af sin afrejse vil være, at man er afklaret med hvad man vil have ud af sin rejse. Det er her man vurderer om man vil have en dejlig lang pause fra bøgerne og blot slappe af i nogle måneder spækket med oplevelser, eller om man måske vil ud og backpacke og gå i dybden med landes kultur.

Mange unge vælger ofte at bruge rejsebureauerne som planlæggere, hertil er der mange destinationer at vælge imellem hvor man ikke behøver stå for særlig meget.

Et par måneder i udlandet er helt klart en enestående mulighed man for nogle oplevelser som man ikke får mange gange i livet.

Hvor kan man tage hen

Når man vil ud og rejse i sit sabbatår er der mange steder, at vælge imellem.

Rejsebureauerne står som regel for hele opholdet, aktiviteterne og transporten mellem stederne. Dette kan være en kæmpe fordel hvis man har det svært ved at færdes i andre kulturer, hertil vil det være en fordel at have en ven under armen hvis man ikke er helt tilpas.

Sydøstasien

Hvis man er til backpacking og vilde oplevelser så er den klassiske tur til Sydøstasien oplagt. Hvis man drager til Sydøstasien, er det typisk at rejse igennem og opleve Thailand, Vietnam eller Cambodja – her er der rigeligt med oplevelser og veludviklet backpacker-kultur.

Jordan

Hvis man gerne vil se nogle helt andre kulturer, kan man med fordel tage til Jordan. Jordan er et undervurderet land og er indehaverne af stor mængde historie. Man kan f.eks. se den urgamle by Petra som er hakket ind i klipperne. Petra kåret til en af verdens 7 vidundere og derfor en meget eftertragtet destination.

Hvad koster det

At være i udlandet i længere tid koster en vis sum. Man kan derfor med fordel starte med, at spare nogle penge op i den første del af sit sabbatår også tage ud og rejser efterfølgende.

En 4 ugers rejse til Asien kan hurtigt koste over 30.000 kr. igennem rejsebureauer, hertil får man dog alt gjort klar. Der er både booket overnatningssteder, guides, ture/aktiviteter og meget mere.

Hertil skal man huske at når man tager til udlandet, skal man også forbi lægen for at få de nødvendige vacciner, her variere priserne meget. Man kan med fordel bruge Blivvaccineret de er specialister og kan give dig en optimal vejledning i alt du skal bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *