3 studiejobs som dine forældre ikke fortalte dig om

Som studerende er det altid hårdt ikke at have nogen penge. Der er så mange ting, som du gerne vil lave, men det er svært at balancere skole, arbejde og hygge med vennerne, for du vil helt sikkert gerne det hele.

Der er intet galt med at tage et job i Netto, men alt for tit fokuserer vi på arbejde, som kun giver mindstelønnen, når det kommer til studerende. Sådan behøver det ikke at være. Du skal tænke på, at hvis du kan tjene det dobbelte i timen, så behøver du kun arbejde halvdelen af den tid, som du gør nu.

Derfor har vi besluttet os for at give dig nogle råd til, hvordan du kan tjene en højere timeløn uden at tage de jobs, som alle dine venner også tager. I dag har vi internettet, og det giver nogle unikke muligheder.

 

Tilbyd din tid på Amino

Hvis du skal i gang lige med det sammen med at tjene penge, så kan du gå ind på amino.dk, som er et kæmpe forum for virksomhedsejere. Her har du mulighed for at tilbyde dine arbejdsegenskaber via deres freelanceportal.

Som studerende har du den fordel, at du kan tilbyde en lavere løn end professionelle derinde, men alligevel kan du tit godt skaffe dig selv en timeløn på omkring 200 kr. ved at skrive kundetekster eller opsætte hjemmesider.

 

Hvad er du god til?

For at få en højere løn skal du finde ud af, hvad du vil og kan bruge din tid på. Det er ufattelig godt at lære sig selv en egenskab, da det gør dig mere værd end andre. Internettet har fuldstændig ændret på, hvordan verden ser ud på dette punkt, for du kan gå på nettet og lære nye egenskaber hurtigt.

I starten skal du acceptere, at du skal gøre det i din fritid men allerede efter en måned eller to, hvor du har sagt nej til dine venner, kan du få en højere løn, fordi du har lært dig selv en ny viden.

Det er oplagt at programmere, fordi der er altid brug for gode programmører. Ja, det er endda også brug for dårlige, så der er ingen undskyldning for ikke at tjene penge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *