3 gode julegaver til den studerende

Julen varer længe og koster mange penge. Og snart er det tid igen.

Har du venner eller familie der lige nu studerer og som du skal se til jul? Så har vi her et par forslag til, hvad du kan give dem i gave – gaver, der er værdsat, og som samtidigt er til at betale.

Gadgets

Alle (mandlige) studerende elsker gadgets. Det er samtidigt en god gave at give fordi at det kan lade sig gøre også til en rimelig pris.

Mulige gadgets er blandt andet smarte læselamper, skridttællere, festivaludstyr og meget andet.

Du kan finde gadgets her.

Boxershorts

Alle studerende mangler altid nyt og rent undertøj. I en hverdag hvor der skal være penge til studiebøger, en øl og også gerne noget at spise er garderoben ofte det sidste, der bliver opdateret.

Derfor kan en 2-pak med nyt og lækkert undertøj gøre underværker for de studerende, du kender.

Penge

En mulighed er naturligvis også ’bare’ at give penge. Penge er altid en god gave at give, for modtageren bliver glad – i særdeleshed en studerende, der jo er definitionen på altid at mangle penge. Bare et par hundrede kroner kan være en fin tilføjelse til næste måneds budget for den studerende.

Mange synes at penge er en lidt kedelig gave – og det er det måske også. Du ville ikke give dine forældre penge, for de kan som oftest klare sig selv. Men lige med de studerende kan det faktisk give fin mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *